trött på stan

nu är jag trött på stan och vill bara till bali. jag är trött på all trafik, alla jäkla myror och jag är trött på att allt ska låta så hemskt mycket hela tiden. jag fattar inte hur ett så lungt å sansat folk kan låta så mycket!! det kommer matförsöljare av olika slag på vår gata och alla har en egen melodi. den ena spelar lambada låten, men bara halva. den andra spelar happy birthday, men bara halva. den tredje slår sin sked mot en tallrik och den fjärde slår ihop två träklossar... det finns nån mer oxå men den melodin går inte att beskriva i ord. finns även en gubbe på cyklel som låter som när en ångbåt tjuter ni vet, fast inte en kort ton som man kan tro utan sådär jäkla lång och utdragen så man nästan tror att det är nåt slags alarm som går... dygnet runt går dom oxå. tur är i alla fall att våran gata är ganska lugn från övrig trafik, för bara några få tvärgator bort får man korsa vägen med livet som insats. ska bli skönt att komma härifrån snart.. vi har börjat nedräkningen.

det är även ett jäkla sopande på alla tanter på den här gatan. det sopas tidig morgon, typ halv sex kanske, middag och helst en liten vända på kvällen oxå. inga mjuka borst på sopkvastarna heller utan det är sånadär hårda kvastar med pinnar som spröt så det riktigt rispar mot asfalten...


ska även bli skönt att slippa gå i äckliga långkjolar från myrorna.. verkligen inte min grej!! appropå myrorna, dom ska oxå bli skönt att slippa. skulle ta min klubba som legat på skrivbordet i några dagar.. en såndär rund som var så poppis på altorpstiden ni vet..  ialla fall, så kröp det ur en massa pyttesmå myror ur den. fattar inte hur dom kom in i den för pappret sitter ju tom tusan runt.

nu åskar det och regnar till på köpet, fast det är ganska skönt för då blir det lite svalare!

nä, nu får det vara färdig gnällt för idag.. imorgon är en ny dag

Love E


Kommentarer
Postat av: lillasysteryster

för att försöka göra dig lite gladare,

en av årets talanguppträdanden som faktiskt får en att skratta:

http://www.youtube.com/watch?v=85abkWfL5HA

upp med hakan emma, bali närmar sig=)

2009-04-19 @ 21:07:50
Postat av: lillasysteryster

nu har årets talang satt igång, och följande fick man uppleva när de hade uttagning i stockholm:

http://www.youtube.com/watch?v=85abkWfL5HA

allt för att muntra upp storasysteryster och att allt kommer gå fort! snart sitter du på bali och blir ännu brunare... ;)

upp med hakan och kämpa på! :)

2009-04-19 @ 21:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0