sista dagen...

.. i sverige på nästan nio veckor...! nu pirrar det allt lite i magen. ska fixa det sista nu idag och packa ihop min lilla väska så jag och A kan mysa hela kvällen. måste ju passa på.. blir ju lixom inget mys förrän sista maj!!! hur ska jag klara mig?? får krama mitt resesällskap istället ;)

i morse ringde klockan 03.50. jag följde nämligen med A i lastbilen idag.. var skoj. är så himla mysigt å skumpa fram på vägen högt över alla andra och knappt en själ ute så tidigt... lasset idag gick till fiskehamnen i gbg så vi fick spana lite på alla stora stena båtar oxå. jag är impan av A som kan köra en 24meter lång lastbil.. (fickparkerade till&med med lastbilen idag!!) men tänk å köra en stena båt. den är ju ännu större..fickparkera med den ni! hoppade ialla fall av hemma vid halv nio för då var det bara lastning kvar och det är inte lika kul, inte för mig i alla fall.

har nu skrivit en hel lista på alla småsaker jag måste fixa idag så det är väl lika bra att jag sätter igång. kanske skriver några rader senare..eller tiiiidigt imorgon innan jag åker.

kram på er

söndag igen...

skulle vilja skriva ett långt inlägg om hur spännande och roligt det var att träffa alla igår igen men jag orkar inte.får bli en liten kort sammanfattning istället. 

det var med blandade känslor vi anlände till trollabo igår. när man träffar människor som man kanske kände ganska bra för tio år sedan men inte pratat med sedan dess vet man inte riktigt hur man ska förhålla sig.. vem ska man krama och vem ska man bara hälsa på...? som tur var så var alla lite trevande i början men det ordnade snart upp sig. några var sig lika.. skrämmande lika! andra hade ändrat sig mer. vissa hade till&med vuxit till sig och blivt riktiga män, med mörkare röst. hahah. många har blivit mycket snyggare! och väldigt många har barn.. både ett, två och tre.

från våran klass var vi tio som kom så det är väl knappt hälften. och av dom tio så var det fem som jag inte sett sedan vi slutade skolan. dom andra träffar jag ganska ofta och en av dom är jag tillsammans med ;) hihi. fick ju överraska typ tre med det igår iaf.


kvällen bjöd iaf på god mat och mycket skratt men när det  var slut så var det faktiskt ganska skönt att åka hem... även om vissa försökte envisas med att åka på efterfest ;)  tror heller inte att kvällen innehöll några skandaler.. jag såg inget hångel och dom flesta höll sig ganska städade. synd bara att musiken var värdelös, fast vi dansade lite iaf.

idag slappar vi på soffan och kollar repriser. sedan ska pappa och syrran komma och då ska vi käka pizza och passa på att umgås lite innan jag åker.

okej, nu ska jag återgå till repristittandet.
adios amigos


klassåterträff

idag ska vi på klassåterträff med alla avgångsklasser från altorp 1999. alltså betyder det att det är tio..jag upprepar TIO år sedan vi slutade nian... hur fort gick inte dom tio åren.. å hur fort kommer då inte kommande tio år att gå?!?! ska bli skoj ialla fall. jag och A gick ju i samma klass under tre år, hihi..  så det blir skoj att få gå tillsammans.

igår hade jag tenta. kändes ganska bra.. tror jag iaf. sen käkade vi lunch och efter det hade vi möte med en vårdlärare från indonesien. kan ju bara säga att språker kan bli ett problem. antar ju lixom att den här damen är ganska bra på engelska eftersom hon är här och gästföreläser men det var inte alltid så himla lätt och förstå vad hon sa. efter det begav S och jag oss ut på stan, eller egentligen bara apoteket, för lite shopping. min lilla inhandling på apoteket gick på 540 spänn!! inte så skoj, men nödvändigt!

kvällen igår bjöd på tacos, mys i soffan och let´s dance final. magnus vann. grymt, kan inte annat än att skratta lite när hans enormt stora kropp flyger över dansgolvet =) haha. Jotun ringde även och lät oss lyssna på hammerfall via telefonen. tack för den!! skulle gärna varit där men får höra dom på swedenrock istället.

nu sitter jag med björkknoppar ihåret och laddar inför kvällen och    


underbar onsdag

idag är det våffeldagen. jag åt våfflor igår så jag tänker nog faktiskt inte äta nån idag. det räcker med en gång om året ;)

vaknade tidigt i morse till underbar sol. kan det bli bättre? jag blir på så bra humör när solen skiner... även om jag måste tentaplugga och solen gör att smutsen på alla fönstren blir betydligt mer synlig... kanske skulle putsa dom nån dag.. eller inte. 

har ialla fall läst lite till tentan så nu har jag paus.. kan bli så att pausen sträcker sig över resten av dagen men det är inget som är säkert. säkert är i alla fall att jag ska jobba ikväll.. för sista gången innan jag åker. 

idag är det precis en vecka kvar till avfärd. *pirr*. nu vill jag mest komma iväg. längtar till värmen, solen och bad. även om det kanske inte kommer bli så himla mycket badande den första tiden.. men sen så. är det nån som har några bra restips när det gäller indonesien så får ni gärna dela med er! vi har tänkt oss bali  

tentaplugg

ok. min förkylning är nästan borta.. är lite rosslig i halsen men ingen hosta och ingen nästäppa kvar. skönt!
ska egentligen plugga till tentan på fredag men jag har verkligen ingen lust. känns helt meningslöst och ha den här tentan.. har så mycket annat roligt å fixa med. är ju snart dags för avfärd! hihi. ungefär en vecka kvar =)

helgen som gick var lugn. jag och A hade mys hemma trots min förkylning. lagade god mat och drack lite vin. lite wiskey slank oxå ner men det var mest för hostans skull... kollade på robinson i lördags kväll. skoj. tror de flesta deltagarna blev lite förvånade över att det inte var nåt semesterparadis de kom till utan ett träsk. haha. är även väldigt roligt att höra hur personer som anmäler sig frivilligt til sånt här kan gnälla så j*la mycket.... "vet inte hur länge jag pallar det här".. när det inte ens gått en dag! veklingar. tyckte även att det bara var samma yrkeskategorier på de som var med.. en jäkla massa lärare, företagare och så två copywriter eller vad dom var. eller så var det att jag inte lärt mig se skillnad på dom än så jag såg samma person flera ggr.. hmm...

natten mellan lördag och söndag var det även någon som roade sig med att sno pappas bil, köra den några kilometer för att sedan fastna i en leråker. sparkade ut en ruta och lämnade bilen. onödigt! tänk förr i tiden, dvs när jag var ung, då lämnade vi huset med öppen dörr när vi åkte och handlade. bilen stod parkerad med nyckeln i osv.. då var det minsann aldrig nån som hälsade på ovälkommet! konstigt. undrar vad det är som driver folk till att hålla på och förstöra för andra. har dom verkligen sååååå tråkigt? vill dom ha uppmärksamhet eller vad är det för fel?

får mig också osökt att fundera på varför jag egentligen bloggar.. vad har jag och säga som är så viktigt? och vem vill egentligen läsa den här smörjan..? jaja...

nu ska jag åka och käka lunch och våfflor hos en god vän. ska ni käka några våfflor?

kram E

fredag

okej, då har jag tydligen kommit in i nästa fas av min förkylning nämligen hostan. kommer sådär lite smygande med nån host då och då så jag var förutseende nog och pallrade mig iväg till apoteket och köpte hostmedicin.. eller hosttabletter får man tydligen numera.. får väl kanske även bli en liten virre inför natten..  

snart ska vi fixa käk och mysa. ikväll blir det rostade rödbetor med helstekt kycklingfilé, rostade pinjenötter och fetaost toppat med lite balsamico

 

sjuk

gårdagskvällen bjöd på god  mat&mys hos mamma efter en lång dag i skolan med S. helt plötslkigt under kvällen så förvandlades det onda i halsen till en täppt näsa som vägrade släppa in minsta lilla gnutta luft.. andades hela natten genom näsan.. och då vet alla hur torr och äcklig man är i munnen på morgonen.. blä. och ja, jag hade ju givetvis använt nässpray ifall det nu hade varit så att vi hade haft det hemma!! gick i alla fall till jobbet och sedan jag slutade klockan två så har jag ju inte gjort så där väldigt mycket. tog en liten nap på soffan med A. alltid lika mysigt ♥
trots att jag varken känner smak eller lukt så är jag sugen på godis och chips.. konstigt va?! men jag har hört att man ska äta det man är sugen på när man är sjuk.. eller? haha...

åter till soffan, filten och skräpiga program på tvn...

och JA, jag har köpt nässpray nu =)


  

underbar morgon!

åh, vilken underbar morgon det är idag. vaknade pigg (dock inte kry...halsont) till fågelkivitter och sol! helt underbart. får hoppas att det håller sig dagen ut och inte blir deprimerande dis som igår..
har som sagt ont i halsen idag.. blää. gick upp och gjorde mig honungsvatten, vilket faktiskt hjälpte ganska bra.

gårdagen spenderade jag i skolan 8-16..fick gjort mycket gjort. kändes bra. upplevde dock en viss trötthet framåt kvällen så jag "vilade" lite på soffan.. hihi. stensov redan vid halv åtta. därav piggheten idag om jag får gissa.

råkade nog även ställa om klockan för A i söndags eftersom han gick upp sex igår morse istället för halv fem som han hade tänkt.. förlåt!

idag ska jag plugga, gå till banken och sedan jobba.. och förmodligen plugga igen när jag kommer hem eftersom jag har seminarie imorgon och inte alls börjat plugga inför det än.. :/ så jag får väl lägga ner det här nu...

hej hopp.

söndag..

jaha.. då var ännu en helg till ända och måndagen är snart här.. fy. ska dock njuta ett par timmar till av söndag iaf...

födelsedagen avlöpte fint med middag på kvällen med bla farmor och farfar på besök. alltid mysigt.

igår var det fest och schlager med alla vänner. mycket lyckat! tyckte allt att det var en grym låt som vann också och då är det ju alltid lite roligare =) schlagerfötterna är dock lite ömma idag efter mycket dansande till S grymma schlagerskiva ;)

idag har det inte hänt så mycket.. har mest legat på soffan och kollat på repriser. är väl de bästa med bakissöndagar?! fick ett grymt kit med bakisnödvändigheter från J&C igår.. dricka, chips, godis och skvallertidningar. drickan var vääldigt uppskattad i morse kan jag ju säga...hihi

nu blir det soffan igen och mys med A

hipp hipp hurra

för idag är det min födelsedag ;)
känns rätt gött faktiskt... trots att det är fredagen den 13:e ;) är ni skrockfulla?

vaknade klockan sex imorse och kunde inte sova längre men tvingade mig faktiskt att ligga kvar i sängen till 07.32.. då tyckte jag att det var lite mer ok att gå upp på en ledig idag. är ju även omöjligt att sova när snöplogen uppenbarligen endast plogar snö på våran gata.. konstigt! som vanligt kör han ett varv runt här och sen kör han iväg.. åh, vad skönt tänkte jag och att jag kanske trots allt skulle kunna somna om igen, men näääää då. då kommer han tillbaka för ett varv till.. och ytterligare ett. why bother.. snön smälter ju som smör i solsken idag ialla fall.
har pluggat lite inför måndagens seminarie men nu går all min energi åt till att bestämma vad sjutton jag ska bjuda på ikväll. och framförallt vilken dessert det blir.

är även sjukt laddad inför morgondagens schlagerfinal. vet dock inte vad jag ska ha för outfit än.. måste ju vara nåt glammigt!!

vad hände...?

Å hur gick det här till då? i morse klev jag upp ur sängen så där glad och lycklig man bara kan vara en torsdagmorgon när solen skiner och vad hände sen..? SNÖ!? why? tur att jag snart ska till varmare breddgrader...

har jobbat och städat idag. har även användt min skruvdragare. älskar verkligen min skruvdragare! finns det nåt roligare verktyg eller? slipmaskin var ju bara kul i typ tre minuter sen var det mest jobbigt men skruvdragare är liksom kul hela tiden.. synd att jag inte har mer att skruva.. hmm..

imorgon är jag inte längre tjugofem utan helt plötsligt närmare trettio än tjugo. fyyyy fasen. och det är verkligen bekräftat att jag blir äldre på rikigt också och att det inte bara är jag själv som tycker de.. var på arbetsintervju och min blivande chef tittar i mina papper och sedan på mig och säger..

"-ja, du är ju inte purung precis..."

NÄÄ, jag vet!! spä på min åldersnoja bara.. gör de!


min rosa dator

...kom idag och sååå nöjd jag blev. den e superfin =)

har även tränat hårt idag. var på spinning med schlagertema för att ladda upp inför lördagens final! oj vad jag svettades. gött.

nu ska jag faktiskt vara ambitiös och sätta mig med wiklunds härliga bok
"vårdevetenskap i klinisk praxis"
de ni..!!


wiho..

Då har jag äntligen skapat mig en egen blogg. rosa fick den bli. flickigt? ja kanske liiite men här är det jag som bestämmer serru.

blogga... varför ska jag göra det kanske du undrar.. och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte rikgt vad det är jag har gett mig in på. själv har jag väl inte riktigt förstått vitsen med att kartlägga sitt liv in i minsta detalj och sedan låta "hela världen" ta del av den men whatta heck... tänker väl inte vara så detaljerad.. hoppas jag iaf ;)

snart så bär det av till indonesien för hårt (!) arbete med uppsatsen och det är väl tänkt att ni ska kunna följa mig via min blogg. så då hoppas jag på många läsare och en och annan kommentar!

over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0