tiden går fort när man har roligt

uppenbarligen eftersom jag var helt övertygad om att det var onsdag idag och att  vi skulle få njuta av en ledig dag imorgon med pool-lyx och shopping.. icke det visade sig helt plötsligt att det redan är fredag imorgon.. fattar verkligen inte hur det gick till. det roliga är att S trodde det samma.. haha..

S tog sig även en helt onödig taxiresa från skolan och hem och sen tillbaka till skolan eftersom hon trodde att hon hade glömt sitt usb minne hemma.. visade sig dock att det låg i ryggsäcken och visst var med till skolan.. =)

som ni såg på bilden igår så är ju vi jättar i jämförelse med alla andra här men det finns undantag.. idag har jag sett så mycket tjockisar här så det är inte klokt. dom måste ju oxå känna sig utanför.. och vart köper dom sina kläder?? vi kanske kan åka på shopping tillsammans ;)


var ju med om en otroligt rolig sak igår med som jag glömde skriva om.. vi åker buss till skolan, nr 7 bussen, som är av olika standard varje gång.. ena gången är det hål i golvet, trasiga fläktremmar och trasig ljuddämpare och ibland är det hela fina säten med skydd på och baslåda och högtalare med musik strömmandes ur.. priset är iaf det samma varje gång. bussen har en chaufför och en biljettkille som tar betalt och slår med ett mynt mot metallstängerna i bussen när det är dags för chauffören att stanna för att plocka upp eller släppa av någon. ïbland får man även vara med om chaufförsbyte, vilket vi fick igår.. i farten. ja, dom bytte alltså i farten.. chaufför nr 1 som uppenbarligen var färdig med sitt skift lät bussen rulla medans han klev ur sätete och ut ur bussen varpå chaufför nr 2 flög in med en farlig fart och övertog ratten.. som tur var gjorde dom de väldigt snabbt för vi hann knappt reagera på vad som hände. på hemvägen har de även ett litet stopp på några minuter då chauffören och biljettkillen tar sig lite oc h dricka, en cigg och något att äte vid ett litet "fika" ställe vid vägkanten-. där hänger alla andxra chaufförer som inte kör just då och biljettkillar, samt en dam som jag antar är den som står för fikat. så vi fick nog en inblick i deras fikarum. skoj.


appropå fika så försöker vi lära alla vi träffar innebörden av ordet fika eftersom vi tycker att det är ett mycket viktigt svenskt ord att känna till =)

Love E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0