the wedding day

idag har vi varit på ett indonesdiskt bröllop. dessvärre var det inte så stort.. typ bara 500 gäster! haha. en gigantisk sal var pyntad med fina blommor och tyger och en massa små matsektioner med diverse smarrig mat och dessert. det fanns även en uteplats där det bland annat fanns en chokladfontän. gissa om den var uppskattad!

på bröllopet fanns även tydligen lite förhållningsregler.. typ att kvinnor bara fick vara i den högra delen av salen och männen i den vänstra delen medans uteplatsen var gemensamt utrymme. jag och S börjar ju givetvis vår rundvandring på männens sida så att en indonesisk man i traditionell utstyrsel (dvs med svärd i bakfickan!) fick säga till oss att hålla oss på kvinnornas sida... PINSAMT.

under de dryga två timmarna vi var där så stod bruden och brudgummen på var sin sida av scenen, eller vad man ska kalla det, längst fram i salen och hälsade på folk. bruden på alla kvinnor och brudgummen på alla män. konstigt nog stod de aldrig ihop. vi frågade om de skulle gör det någon gång så vi kunde få ta ett kort, men icke. konstigt tyckte vi.

mätta på all gratismat och goda fruktspett toppade med choklad så åkte vi hem för en liten powernap och sedan var det dags att shoppa igen. dagens fångst blev ett par vit converse, ett par shorts och en smarrig fika på starbucks. sedan åkte vi hem och delade på pizza och öl med E&L, som bor i huset. E var även med på shoppingen och det kändes väldigt skönt att få gå runt med en kille för en gång skull. då slipper man undan lite blickar och kommentarer ialla fall. E skall även ha en stor eloge för att han orkade gå med runt i en massa tjejaffärer och väntade tålmodigt när jag och S provade skor i GUESS affären. =) S slog till på två par skor och jag funderar på ett par, så jag kanske ska köpa dom imorgon... vi får se.

ett som är säkert är ialla fall att vi ska köpa flygbiljett till bali imorgon. så vi kan dra rikigt tidigt på tisdag morgon.

dagens bilder




har försökt att lägga upp fler bilder men uppkopplingen är inte den bästa idag så det får bli fler en annan dag.

Love E

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va kul ni verkar att ha det, visst är det intressant med alla olika kulturer. Bröllop t.ex. Hoppas att du får det bra på Bali, blir lite avis.

Kram Eva-Lena

2009-04-26 @ 21:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0