lördag 2009-04-18

klockan 06.00 masade jag  mig upp i morse för att vi halv åtta skulle åka från skolan ut till en puskesmas och observera deras arbete. blev väl inte så lyckat eftersom vi återigen fick sitta med i ett rum med två läkare som undersökte patienter på löpande band och ingen engelska.. vi kollade väl ca tjugo minuter sen tröttnade vi och gick ut och satte oss och morrade över att det var tråkigt. vi joinade sedan gruppen sjuksköterskor, barnmorskor och läkare som fick utbildning av vår handledare vilket inte heller vad så skoj eftersom även det var på indonesiska.. men vi fick mat.

det är så roligt för på varje sådan här träff vi varit på så har vi fårr så mkt mat. först kommer nån in med ett glas med rykande hett te. jättegott när det väl har svalnat lite eftersom man inte är så sugen på att dricka te i värmen. sedan får man en liten låda med diverse gott i, typ som lite fika. det kan vara lite nötter, en minipirog och en liten kaka. sedan kommer ytterligare en låda in, denna gången lite större variant. den innehåller oftast ris, lite stark chilisås, kött av något slag (inte alltid lätt att identifiera vilken sort), grönsaksblandning och en frukt. allt serveras som sagt ur små lådor, typ som flygplansmaten. skitkul.

nu ikväll har vi varit hos J&A och badat i deras grymma pool och käkat god mat på via via en mysig restaurang med mycket turister, lämpligt nog även vägg i vägg med J&As hotell. idet var även där vi var och käkade igår och när vi kom dit så såg vi den här lilla krabaten liggandes på gatan utanför... inte så mysigt!!



här kommer även en bild från en "sluta-röka-kampanj".... blir inte så sugen på att ta en cigg efter att kollat på den! haha..


uppkopplingen segar något väldigt just nu så det får bli allt för denna gången. på återseende.

Love E

Kommentarer
Postat av: Anonym

"vi joinade sedan gruppen sjuksköterskor, barnmorskor och läkare som fick utbildning av vår handledare vilket inte heller vad så skoj eftersom även det var på indonesiska.. men vi fick mat."

hahaha, nu låter du som mig :D

2009-04-18 @ 19:49:14
Postat av: Anonym

Tjock R/L osund livsstil och för lite motion R/T hjärtinfarkt L/T död..syftar på den riktigt äckliga råttan:P För de äter väl inte råttor..eller??!:O/



Ha det bäst vännen! Kramar

2009-04-19 @ 14:07:19
Postat av: aNGELIa

Tjock R/T osund livsstil och för lite motion L/T hjärtinfarkt L/T död:P syftar på den äckliga råttan..fyy faen! För de har väl inte fått för sig att äta råttor också!??!:O/



Ha det bäst vännen! Kramen!

2009-04-19 @ 14:09:54
Postat av: Fotofix

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-04-19 @ 14:12:11
URL: http://fotofix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0