Hidup - live!

gårdagen var kanon och jag tror att ibu S really had a nice day! elva gäster hade den fina middagen igår på ett riktigt grym ställe med europeisk mat. vilket alltså betydde att S fick sig en stor bit kött och potatis. lyckan var total ;)

dock var inte riktigt firandet över än för idag väntade ännu en överraskning. jag J&A planerade nämligen en liten överraskning. så efter presentationen för skolan om vad vi funnit i vårt arbete, som för övrigt gick kanon, så lurade vi i S att vi senare i eftermiddag skulle åka hem till J&A för att bada. så var inte fallet för när vi kom dit med taxin så hoppade tjejerna oxå in och vi körde iväg mot okänd adress. S hade verkligen ingen aning så det var riktigt skoj!

överraskningen var en silverkurs vilken gick ut på att man fick göra sig en egen ring (eller berlock). var verkligen lyclat och alla blev jättenöjda med sina egenhändigt gjorda smycken ! min släta, breda ring fick texten hidup, som betyder live. tycker att det symboliserar resan och hela vårt arbete ganska bra.

nu ska jag nana för imorgon ringer klockan 07.30 då det återigen bär av på en utflykt mot havet. ska bli skoj.





natti, Love E


Kommentarer
Postat av: lillasysteryster

vilken fin ring du gjort ! :)

ska bli skoj å se den på riktigt när du kommer hem !:)

2009-04-24 @ 21:14:29
Postat av: Sara N

Oh vad fin, vilken rolig kurs!! det blir kanske en sån i Herrljunga i höst den kan du hänga med på och glänsa med dina kunskaper. Verkligen så kul att hänga med och läsa i din blogg. Nu ska det bli en power nap här innan grill hos Erika och Mich.. Puss på dig vännen

2009-04-25 @ 16:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0